Su kitaplar? bilir misiniz, okursunuz ve ertesi gun unutursunuz? Bir de oyle kitaplar vard?r ki, durup derin bir nefes al?p bir sure sessizce oturmak istersiniz. "Sehir Kedileri" Yael Bergstein'dan iste tam ikinci turden. Aksam act?m, yatmadan once birkac sayfa soyle bir bakay?m dedim. Bir saat sonra kendime geldim, gozlerim yasl? ve neden hicbir fikrim yok. Olaganustu bir sey olmuyor ki. Sadece bir cat?daki kedi ve kucuk bir kus.
Ve biliyor musunuz? Bu sadece cocuklar icin degil. Kendimi her animasyona itiraf etmek istedigimden daha uzun sure bakarken buldum. Hipnotize edici bir sey var. Kitap basit seyleri ogretiyor: ozgurluk karmas?kt?r, ne icin bekledigini biliyorsan beklemek s?k?c? degildir, arkadasl?k herkes aras?nda olabilir. Butun bu felsefe surada ac?klan?yor:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Ve simdi bu kitab? neden act?g?ma gelelim. Bu animasyonlar o kadar atmosferik ki her birinin bas?nda dakikalarca kal?yorsun. Ozellikle o kucuk kusun havalan?s? beni cok etkiledi — gorulmeli.
Baska boyle canl? kitaplar bilen var m?? Ya da benzer yay?nlar kesfettiniz mi? „Sehir Kedileri“ne bakt?n?z m?? Deneyimlerinizi paylas?n, cok merak ediyorum!