Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2026, 16:29   #94
RteAnShive

RteAnShive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WEB Sitesi: RteAnShiveIT
IRC Sunucusu: RteAnShive
İlgi Alanı: TCL Scripting
Alınan Beğeni: 0
Standart Universo Creativo del Maestro y para cinefilos.

Su kitaplar? bilir misiniz, okursunuz ve ertesi gun unutursunuz? Bir de oyle kitaplar vard?r ki, durup derin bir nefes al?p bir sure sessizce oturmak istersiniz. "Sehir Kedileri" Yael Bergstein'dan iste tam ikinci turden. Aksam act?m, yatmadan once birkac sayfa soyle bir bakay?m dedim. Bir saat sonra kendime geldim, gozlerim yasl? ve neden hicbir fikrim yok. Olaganustu bir sey olmuyor ki. Sadece bir cat?daki kedi ve kucuk bir kus.

Illustrasyonlar zaten basl? bas?na harika. Her sayfa ac?l?m?nda durup bakas?n geliyor. Cat?daki kedi o asil durusuyla, sonbahar orman? her yaprag? ozenle cizilmis, kus — gri sabah gokyuzunde parlak bir nokta. Ve QR kodlar her seyi canland?rd?g?nda, hicbir tabletin veya telefonun yaratamayacag? bir mevcudiyet hissi olusuyor. Sanatc? ve animasyon teknigi hakk?nda daha fazlas? burada: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Ve simdi bu kitab? neden act?g?ma gelelim. Bu animasyonlar o kadar atmosferik ki her birinin bas?nda dakikalarca kal?yorsun. Ozellikle o kucuk kusun havalan?s? beni cok etkiledi — gorulmeli.

„Sehir Kedileri“ keyifli aksamlar icin bir kitap. D?sar?s? karanl?kken, sen battaniyenin alt?nda bir fincan s?cak cikolatayla. Veya hicbir yere yetismen gerekmedigi cumartesi sabahlar?. Mucizelerin gercekten oldugunu anlat?yor — bazen sadece biraz yard?m gerekiyor. Telefonu bir resme tutmak gibi.

İíöèêëîïåäèÿ òâîğ÷åñòâà. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 RteAnShive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı