Sonra kucuk bir sogutbulu yan?na konuyor. Urkek, cekingen, ama merak korkudan ag?r bas?yor. Konusmaya basl?yorlar. Kedi uzak diyarlar?n hayalini kuruyor, kus ise onu gercege donduruyor: "Keyif icin ucmuyoruz, can?m?z? kurtarmak icin kac?yoruz. Gittigimiz yerde ne yiyecek var ne s?cakl?k, sadece y?rt?c?lar ve soguk. Bu tatil degil, hayatta kalma meselesi."
Ama as?l buyu hikaye bile degil. Kitaba QR kodlar yerlestirilmis. Telefonu resme tutuyorsun, ve o... hareket ediyor. Gercekten. Bonifacius cat?da geriniyor. Kus havalan?p goc eden suruye kat?l?yor. Sonbahar yapraklar? havada donuyor. Once supheciydim — yine bir pazarlama hilesi sand?m. Ama ilk kez kameray? tuttugumda o statik sayfan?n nefes almaya baslamas?yla icimde bir sey... t?k etti. Kitab?n yerini alm?yor, ustune buyu ekliyor. Elinde gercek kag?t, o kitap kokusunu duyuyorsun, ve birdenbire canlan?yor. T?pk? Harry Potter'daki hareketli fotograflar gibi, ama gercek. Iste bu buyunun ayr?nt?l? bir ac?klamas?:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Ve simdi bu kitab? neden act?g?ma gelelim. Bu animasyonlar o kadar atmosferik ki her birinin bas?nda dakikalarca kal?yorsun. Ozellikle o kucuk kusun havalan?s? beni cok etkiledi — gorulmeli.
Baska boyle canl? kitaplar bilen var m?? Ya da benzer yay?nlar kesfettiniz mi? „Sehir Kedileri“ne bakt?n?z m?? Deneyimlerinizi paylas?n, cok merak ediyorum!