Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2026, 16:36   #109
RteAnShive

RteAnShive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WEB Sitesi: RteAnShiveMS
IRC Sunucusu: RteAnShive
İlgi Alanı: Eggdrop
Alınan Beğeni: 0
Standart El Sonido que se Convirtio en Historia y para los admiradores del talento.

Ana karakter Bonifacius ad?nda bir kedi. Beyaz, gri benekli, frakl? bir aristokrat? and?r?yor. Cat?da uzanm?s, gocmen kuslar? izliyor ve dusunuyor: keske ben de yapabilsem — kanatlar?m? ac?p gitmek. Tan?d?k geldi mi? Hepimiz bir zamanlar kuslar? k?skanm?s?zd?r.

Animasyonlar k?sa ama atmosferik. Kedi gercekten geriniyor, kus gercekten ucup gidiyor, yapraklar donuyor. Hepsi gercek, hile yok. Teknik detaylar surada: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Cocuklar icin tabii ki saf nese. Ama yetiskinler de, tahmin ediyorum, her sayfan?n bas?nda itiraf etmek isteyeceklerinden daha uzun sure kalacaklar. Yaprak animasyonunu bes kez ust uste izledim — hipnotize eden bir sey var.

Baska boyle canl? kitaplar bilen var m?? Ya da benzer yay?nlar kesfettiniz mi? „Sehir Kedileri“ne bakt?n?z m?? Deneyimlerinizi paylas?n, cok merak ediyorum!

Pentru to?i cei care cred ca "muzica noastra de film" e doar gunoi pop [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] din inima
 RteAnShive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı